Vsi bi radi več!

by piskec 14. maj 2010 10:10

Prav neverjetno se mi zdi, kje vse te že znajo pumpat in pumpat in pumpat. Še gate bi potegnili s tebe, če bi le šlo.

No, same države so tu pravi mojstri, ki ji nihče ne pride niti blizu. Se pa zato vsi učijo njihovih prijemov, takih in drugačnih, kar je - spet, kajne? - žalostno.

Načeloma hočem povedat nekaj čisto drugega, ampak mi je spet na koncu ostal grenak priokus, zato sem si moral dušo olajšat v prejšnjih stavkih.

Sem dobil knjigo iz Amerike! Kot jo vedno, ko gre kdo malce naokrog po svetu.

Super lepo, dobro, zanimivo, pravzaprav natanko takšno, kot sem si želel. Sicer pa sem jo kot prvo napisal na vrh listka z željami!

Tile paperbacki imajo seveda zadaj napisano ceno, zakaj točno ne bi vedel, je pa čisto dobrodošlo. Tako veš, da je tale stala 8 dolarjev.

Sem se potem čez par dni zanimal, kaj pa če si zaželim elektronske verzije? Najbrž ni problem, saj bo še ceneje! In ker imam zadnji čas možnost pogledat v sadno trgovino, ki me sicer noče priznat, sem seveda tja pokukal in zadevo primerjal.

Rezultat ni bil prav nič ugoden.

12 dolarjev? Za elektronsko verzijo, ki jo samo dol-poberem... brez tiska, brez... Hm.

Seveda, saj ni čudno, tile sadjarji so sigurno sprijeni do konca, grem jaz pogledat na amazon, tam še niso toliko pokvarjeni!

No, izkaže se, da so tudi tam (že) pokvarjeni. Kindle Edition 10.72$.

V čem je fora? Da moram tako ali tako že veliko odštet za bralnik? Pa naj dam še malce več za knjigo? Saj se ne bo poznalo, anede...

Klinc, se mi zdi, da ne spet nekdo za nekaj vleče in se dela norca iz mene. Kot ponavadi. Mi pa vsi še skačemo v luft in smo navdušeni do konca in še čez. Joj, kako lepo, joj, kako dobro! Kakšni kreteni smo, neverjetno!

Bom kar hodil v tistole knjigarno v sitiparku, tam imajo zadnje čase kar lepe zbirke paperbackov. Na tehle ultra dragih bralnih napravah bom pa še naprej prebiral zastonjskega Medvedka Puja, to lahko prebiram še petindvajset let in se bom še vedno narežal.

Tags:

osebno

Komentarji (4) -

Karmen
14. 05. 2010 11:27:13 #

Ooo, a to prav vidim: iPad? Smile

piskec
14. 05. 2010 13:59:53 #

Ja, Karmen, podlegel sem... Še sam ne morem verjet!

Karmen
14. 05. 2010 19:37:40 #

Iiiiin? Kakšna je uporabniška izkušnja? Vse hočem vedet Smile

piskec
17. 05. 2010 12:52:03 #

Karmen, oderuško ignorantska firma ima super ideje, dizajn in uporabniški vmesnik, to se razume! Za ene je to dovolj, za druge ne, kaj bo pa zame, bom pa šele videl... Smile

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS