Iščemo ponudnika!

by piskec 22. julij 2008 09:42

Siteground sucks. In to na veliko.

Enkrat nas je kar prestavil na nov strežnik. Najmanj deset dni smo imeli zaradi tega težave (DNS), ki mu jih še nisem oprostil.

Tokrat pa se je spomnil, da naša glavna stran foruma ne dela dobro. Da ima preveč povezav in da porabimo preveč časa, prostora, bla, bla...

Kar naenkrat se je tega spomnil in seveda omejil vse, kar se je omejiti dalo. Ja, fino! Brez opozorila, brez najave, brez povpraševanja. Pa uporabljamo čisto navaden SMF forum, splošno znan in uporabljan. Brez dodatkov, nič posebnega, skratka. Pri 4000 uporabnikih na dan pa to res ne bi smelo predstavljati kakšnega velikega problema!

Jezen sem kot hudir.

Zato smo šli že v raziskovanje. Potrebujemo novega ponudnika, najbolje kar v Sloveniji, čeprav bo najbrž precej dražje, ampak z američani se ne bom več bodel. Za naše vremensko društvo ZEVS, seveda!

Kaj uporabljamo do zdaj:

  • 20GB prenosa na mesec (raste),
  • 2 domeni,
  • 27 poddomen (raste),
  • 20 ftp računov (raste),
  • 5 sql baz (ne raste),
  • 7 email naslovov (ne raste),
  • 1.5GB prostora (raste počasi).

Ima kdo kakšno idejo?

Čeprav nekako ne verjamem, da bo kje kaj bolje, edino, če ne damo gore denarja. Ja, priznam, malo sem razočaran nad ponudniki, takimi in drugačnimi...

Tags:

tehnika | ZEVS

Komentarji (2) -

had
22. 07. 2008 14:40:42 #

ce zelis nekaj, kar je sicer cist kul, ampak vsake toliko so kaksni problemi (sql injection, suspended account pri over 400.000 hits/day), ti priporocam servage.. za najmanjso mozno ceno 6.35€/mesecno - dobis 510G prostora, 5010G prenosa, unlimited domen, mailov itd.. in se dodatno, ce se registriras preko mojega affiliata http://www.servage.net/?coupon=cust28012  Smile

sam imam pri njemu precej stvari in vsake par mesecev je kaksna napaka, ki pa jo hitro resijo..

piskec
22. 07. 2008 15:24:25 #

Hvala, Had. Ameri so res da bolj poceni, ampak na žalost nimam več veliko zaupanja v njih. Še nadret jih ne moreš, ker so vedno tako presneto prijazni. Grrrr. Se mi zdi, da bomo nekje doma obtičali, le vprašanje, kje.

Hudič je, ker ti kar naenkrat nekaj ukinejo! Ko bi vsaj prej povedal... Jezen sem ko pes - moram potem kodo od foruma popravljat, da so zadovoljni. Ja, madona, kje je pa to človek že videl!

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS