Nakupi

by piskec 30. december 2006 16:00

Danes smo šli po drva. In jajca.

Domov smo pritrogali poln avto, drv pa je bilo v njem še najmanj...

Pa sva hotela nekaj računat, koliko sva zapravila, a sva se temu raje potem odpovedala. Za vsak slučaj, da ne bomo šli v novoleto s slabim občutkom. Ker konec koncev, priznala pa sva si, današnje nakupovanje je bilo prav kul! Že dolgo nisva namreč nabavila toliko tistih, nenujnih, stvari brez katerih bi sicer zmogli, a bo z njimi življenje vnaprej bolj veselo.

No, tudi nekaj drv je bilo med njimi. Leander je pa tako ali tako užival. Pa še v enega od trgovskih centrov sva zavila. Tokrat prvič. V tega, seveda. Ker ni zgledalo, da je totalna gneča, in tudi res ni bila! Se mi je pa zaradi razburjenja kar roka tresla in je fotka taka kot pač je:

Saj zelo pomanjšana ni niti tako slaba... Nočem reklame delat, saj veste...

Moram pa pohvalit najhitrejšo blagajničarko na svetu. Na koncu sva se oba strinjala, da tako hitro pa še nisem bil ob toliko denarja! Neverjetna hitrost... pa sem hiter pri zlaganju v voziček ampak z njo se nikakor nisem mogel kosat.

Cene so res ugodne, škoda, da je zadeva tako daleč od nas... Mogoče bi res enkrat lahko ta ogroooomni strošek za hrano vsak mesec vsaj malo zmanjšali. Kaj nismo že vse počeli, da bi ga zmanjšali, a za več kot 10 procentov nikakor ne gre. Šest ljudi pač poje za šest ljudi. Pa kupujemo samo in edino trgovske blagovne znamke (lumpi, spar, tuš...), zmanjša pa se ne kaj veliko.

Ah pa kaj bi, saj je praznično vzdušje, a ne?

Tags:

dogodki

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS